Vandfald Drukspil - Se alle regler - MobilMad

Vandfald Drukspil - Se alle regler

Vandfald er ikke bare et spil, det er en oplevelse. Perfekt til at bringe grin, konkurrence og måske lidt kaos til festen! Her er de officielle regler – og tro os, du vil gerne kende dem, før du bliver fanget i en vandfaldsbølge af shots og slurke.

Sådan spiller du Vandfald

Hvert kort har sin egen unikke opgave, og det er her, tingene begynder at blive sjove (og farlige for din lever!). Følgende regler er dine bedste venner, når du trækker kortene:

De Officielle Vandfaldsregler

  • Sorte kort (2-5): Hvis du trækker et sort kort, skal du drikke det antal slurke, som kortet viser. Ja, det er så simpelt (og hårdt).
  • Røde kort (2-5): Har du et rødt kort? Tillykke! Nu kan du uddele det antal slurke, som kortet viser, til hvem du vil. Tid til at være lidt ond.
  • 6'er (Tissekortet): Trækker du en 6'er, har du nu et meget værdifuldt kort. Dette kort giver dig en gratis billet til toilettet, når du har brug for det. Ingen tissestrejke her!
  • 7'er (Kategorikort): Du vælger en kategori, som de andre spillere skal nævne ting fra. Den første, der ikke kan finde på noget eller gentager, skal drikke lige så mange slurke, som der er runder!
  • 8'er (Fingeren på næsen): Hurtigt! Fingeren på næsen! Den sidste, der får fingeren på næsen, skal drikke. Reflekser er nøglen her.
  • 9'er (Regelkortet): Dette er et af de sjoveste kort. Du får lov til at skabe en regel, som alle i spillet skal følge. Regel: Ingen må sige "drik" – ellers skal de drikke!
  • 10'er (Vandfald): Trækker du en 10'er, starter du et vandfald. Det betyder, at du begynder at drikke, og de andre skal drikke efter dig. Ingen stopper, før spilleren til venstre stopper – og sådan fortsætter det!
  • Knægt (Hankøn skål): Alle mænd i spillet skåler og tager en slurk. Tillykke, gutter!
  • Dame (Hunkøn skål): Alle kvinder i spillet skåler og tager en slurk. Skål, damer!
  • Konge (Kongen i panden): Når du trækker en konge, sætter du den på panden. Du er nu kongen, indtil kortet falder ned. Så længe du har kronen, bestemmer du over de andre!
  • Es (Sniper-kortet): Trækker du es, kan du vælge et offer. Form en cirkel med tommel- og pegefinger og begynd at tælle. Offeret skal drikke det antal slurke, som du når til.
  • Joker (Fri regel): Før spillet begynder, skal alle blive enige om, hvad Joker-kortet skal betyde. Her kan kreativiteten virkelig udfolde sig!

Det var alle reglerne for Vandfald! Nu er det op til dig at hive dine venner ind i legen og se, hvem der klarer sig bedst (eller dårligst). Husk: Det er sjovest, når reglerne bliver efterlevet – og når der er masser af drinks på bordet.

Gør festen endnu sjovere med foodtrucks!

Mens I er i gang med at nyde Vandfald og alle dets kaotiske regler, hvorfor ikke tage festen til det næste niveau med en foodtruck? MobilMad tilbyder en række lækre madvogne og foodtrucks, der passer perfekt til enhver fest. Fra pizza og burgere til eksotiske retter – vi har alt, hvad hjertet (og maven) begærer.

Tjek vores foodtrucks her og sørg for, at festen fortsætter med lækker mad!

Tilbage til blog

Indsend en kommentar