MobilMad Prisguide til Foodtrucks, Madvogne og Mobile Løsninger - Mobil Mad

MobilMad Prisguide til Foodtrucks, Madvogne og Mobile Løsninger

Dan overblik over priser ved leje af en madvogn, kaffevogn, eller foodtruck

Når du planlægger din næste begivenhed, er det vigtigt at have klarhed over, hvad det koster at leje en Foodtruck, kaffevogn eller en af vores andre mobile løsninger. Her er et overblik over de omtrentlige priser hos MobilMad:

For kaffevogne tilbyder vi fleksible timerater, der starter omkring 2.500 kr. for en times leje og kan nå op til omkring 8.000 kr. for seks timers leje.

Madvogne, såsom vores populære Foodtrucks, har varierende priser på cirka 125,00 kr -150,00 kr. per kuvert, med sædvandlige minimumskrav som kan ligge på omkring 30-75 kuverter. Derudover tilbyder nogle Foodtrucks en "All You Can Eat" pakke til cirka 180-220,00 kr. per kuvert, med samme minimumskrav på 30-75 kuverter.

Disse priser kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder lokation, tidspunkt på året og eventuelle tillægstjenester, du måtte ønske. Vores team er her for at hjælpe med at skræddersy en løsning, der passer til dine behov og budget.

Se konkrete priser på vores Foodtrucks her.

Uanset om det er en bryllupsfest, firmaevent eller en festival, har MobilMad de mobile løsninger, der kan tilfredsstille dine kulinariske ønsker.

Kontakt os i dag for at få mere information eller for at bestille en af vores populære Foodtrucks eller kaffevogne til din næste begivenhed! Vi er her for at sikre, at din fest bliver en succes, uden at du behøver bekymre dig om maden.

Back to blog